met Schwarzwalderham.
met pesto en Parmezaanse kaas.
met brie en walnoot.
met ketjap, Sambal, rucola en ui.
met rode ui, kappertjes en cocktailsaus.
Kleine uitsmijter met beenham, broodje kroket en een soepje naar keuze.
Twee Holtkampkroketten met mosterd.
Twee stokken varkenshaassaté met pindasaus, gefrituurde uitjes en coleslaw.
Drie stokken varkenshaassaté met pindasaus, gefrituurde uitjes en coleslaw.
Rijkgevulde soep geserveerd met een toastje van gegratineerde oude kaas.
De bediening vertelt u graag welke soep wij serveren.
met beenham en kaas.
met beenham, kaas, tomaat en pestomayonaise.
Van ossenhaas met rode ui, komkommer, tomaat, kappertjes, pittenmix, Parmezaanse kaas, en pestodressing.
Burrata op een bedje van gemengde sla met cherrytomaten, komkommer, pittenmix en balsamicostroop.
Met kaas of jam
Van ossenhaas met pestodressing, rode ui, tomaat, pittenmix, Parmezaanse kaas en rucola.
Combinatie van dungesneden diamanthaas, augurk, ui, worcestersaus, tabasco, mosterd, ketchup, peterseliemayo en een 24uurs eitje.
Burrata op een bedje van gemengde sla met cherrytomaten, pittenmix en balsamicostroop.
Geserveerd met wasabimayonaise en wakame.
Gepelde gamba’s in pittige roomsaus met chorizo, tomaat, knoflook en peterselie.
Met crème fraiche, katenspek, ui, brie en oude kaas.
Flammkuchen, steak tartaar, gamba piri piri, geitenkaassalade en soep v/d maand.
Rijkgevulde soep geserveerd met een toastje van gegratineerde oude kaas.
De bediening vertelt u graag welke soep wij serveren.
Twee stokken varkenshaassaté met pindasaus, gefrituurde uitjes, coleslaw en wedges.
Drie stokken varkenshaassaté met pindasaus, gefrituurde uitjes, coleslaw en wedges.
Lichtzoete ribs geserveerd met firecrackersaus, aioli en een frisse salade.
Flinke hamburger van ± 250g met tomaat, ui, cheddarkaas, augurk, coleslaw en grillsaus geserveerd op een brioche bol met frites, mayonaise en een frisse salade.
Kippendijen met ananas, gebrande kokos, pindasaus, coleslaw en bananenchips.
Heerlijk mals stuk haas van het rund met keuze uit pepersaus of blauwe kaassaus.
De bediening vertelt u graag welk gerecht wij serveren.
Gepelde gamba’s in pittige roomsaus, chorizo, tomaat, knoflook en peterselie geserveerd met boerenbrood.
Op de huid gebakken zeebaars met friet, remouladesaus en een frisse salade.
Van ossenhaas met rode ui, komkommer, tomaat, kappertjes, pittenmix, Parmezaanse kaas en pestodressing.
Gemengde salade met Kippendijen, rode ui, tomaat, komkommer, ananas, walnoten honingmosterddressing.
Buratta op een bedje van gemengde sla met cherrytomaten, komkommer, pittenmix en balsamicostroop.
Vegetarische burger geserveerd op een brioche bol met rode ui, tomaat, geitenkaas, coleslaw, geserveerd met frites, mayonaise en een frisse salade.
Cannelloni gevuld met spinazie en ricotta geserveerd met boerenbrood en salade.
Geserveerd met pindasaus, steakhouse frites, mayonaise, ketchup en appelmoes.
Keuze uit één bolletje vanille-ijs, witte chocolade-frambozenijs of mango ijs met slagroom.
Merengue geserveerd met tropisch fruit, frambozensaus en slagroom.
Twee bollen vanille-ijs, chocoladesaus en slagroom.
Brownie, chocoladelolly, chocolade moelleux en wittechocolade-frambozenijs.
Geserveerd met griekse yoghurt, chocoladeschaafsel en honing.
Met ijs en slagroom
Neem telefonisch contact met ons op om een tafel te reserveren.